Rólunk

Kik vagyunk?

Ön megálmodja, mi megépítjük!

Cégünk hosszú évek óta a medencék tervezésének és kivitelezésének területén áll a megrendelők rendelkezésére. Szakértelmünk és elkötelezettségünk révén minden projektet személyre szabottan kezelünk, hogy ügyfeleink az álmaik medencéjét valósíthassák meg. Küldetésünk, hogy minőségi munkával és szolgáltatással biztosítsuk ügyfeleink teljes elégedettségét, és egy olyan közösséget építsünk, amelyben az élet szépségeit együtt élvezhetjük.

Miért válasszon bennünket?

Tapasztalat és megbízhatóság

Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a medencék tervezése és kivitelezése területén, biztosítva, hogy ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk.

Széles termékválaszték és személyre szabott megoldások

Kínálatunkban számos medencetípus és építési mód szerepel, amelyeket az ügyfelek igényeinek és elképzeléseinek megfelelően alakítunk ki, hogy mindenki megtalálja a számára ideális medencét.

Technológiai innováció és kényelmi funkciók

Folyamatosan nyomon követjük a legújabb technológiai fejlesztéseket, így ügyfeleinknek a legmodernebb szűrő-vízforgató berendezéseket és egyéb automatizált gépészeti rendszereket kínálhatjuk, hogy a medencehasználatuk minél kényelmesebb legyen.

Ügyfélközpontúság és szaktudás

Elkötelezettek vagyunk ügyfeleink elégedettsége és igényeinek teljesítése mellett. Szakértő csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek álmaik medencéjét valósíthassák meg, és minden lépésben támogatjuk őket.

Hosszú távú támogatás és karbantartási szolgáltatások

Nemcsak az építésnél vagyunk jelen, hanem a medence későbbi karbantartásában és üzemeltetésében is segítünk. Szakértőink rendelkezésre állnak a medence rendszeres karbantartásához és tisztításához, valamint vállaljuk a tavaszi beüzemelést és téli lezárást is, hogy ügyfeleink bármikor biztonságban és élvezettel használhassák medencéjüket.

Tapasztalat és széleskörű szolgáltatások

Vállalkozásunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kül- és beltéri medencék teljes kivitelezésében, beleértve a régi medencék felújítását is, a földmunkától az átadásig.

Speciális termékajánlatok

Fő profilunk a 6 mm vastag polipropilénből készült medencék gyártása, melyek méret- és formaválaszték tekintetében csak a megrendelők fantáziájának szab határt.
Közkedvelt kivitelezési forma zsalukőből vagy hőszigetelt porocell elemekből épített medencék, melyek burkolata szöveterősített PVC fólia, széles szín- és mintaválasztékkal.

Személyre szabott megoldások

Medencéinket a megrendelő elképzeléseinek figyelembevételével lépcsővel, ülőpaddal és egyéb komfortfokozó elemekkel szereljük fel, gépészeti aknával és gépészettel ellátva.

Technológiai előnyök és kényelmi funkciók

Műszaki felszereltség tekintetében lehetőség van a legkorszerűbb szűrő-vízforgató berendezéstől a teljesen automatizált gépészeti rendszerek tervezésére és kivitelezésére.

Hosszú távú támogatás

A medence megépítése az első lépés a felhőtlen kikapcsolódáshoz, azonban a kristálytiszta víz fenntartása érdekében folyamatos karbantartásra van szükség, melyet a szezonban heti rendszerességgel végezni kell, beleértve a vegyszerezést és a porszívózást.
Karbantartásban és tisztításban is állunk ügyfeleink rendelkezésére, valamint vállaljuk a medencék tavaszi beüzemelését és téli lezárását is.

Hívjon!